Glädjeämnen

Puppy Babu

I dessa tider behöver jag verkligen saker att glädja mig åt, och intressera mig för. Ska skriva lite om sådant jag kan se fram emot att ägna mig åt under den kommande ofrivilliga ledigheten.

Uppfostra en charmig valp

Idag ringde jag en kennel, den första vi har varit i kontakt med. Den kenneln har Parson Russel Terrier-valpar, vilket är den ras som vi främst är intresserade av (den andra är Dansk/Svensk gårdshund). De här valparna är bara några veckor gamla och har precis öppnat ögonen, men från och med nästa helg ska det gå bra att besöka kenneln, som ligger i Nyköping. Valparna är redo att lämna sin mamma i vecka 12, vilket är mitten av mars, och två tikar är ännu inte tingade. Det skulle vara helt underbart! Vi ska först skriva ihop ett mejl om vilka vi är, hur vi bor osv, och bevisa att vi är seriösa i vårt beslut att skaffa hund och att vi kan ta hand om en valp. Fortsättning följer.

Länk till kenneln: http://www.cisconis.se/. Så söta!!

Utforma WordPress-teman

Just nu bloggar jag här på wordpress.com, men funderar på att flytta bloggen till en egen WordPress-installation på min domän curlygirl.se. Testade idag att göra en lokal installation på min laptop i WAMPP. Det ser ut att vara riktigt enkelt att göra egna teman, mycket enklare än för Jooma! Och jag är ju webbdesigner och kan inte låta bli. Om det blir att jag flyttar bloggen (tack vara den smidiga export-funktionen) blir adressen framöver troligtvis http://curlygirl.se.

Mina gamla, kära hobbies

Jag får passa på att utvecklas kreativt så mycket jag bara orkar (och så mycket en eventuell levnadsglad valp tillåter). Då blir det mycket foto, smyckestillverkning, måleri och grafik. Kanske lite sömnad också, gjorde en jättesöt trasdock för ett tag sedan ”bara för att”.

Det får räcka för idag, vem orkar väl läsa en uppsats?? Inte för att jag tror att jag har så många (om några) besökare, men förr eller senare så kanske…