Nu med personligare blogg!

Ah, nu har jag äntligen en blogg som avspeglar min egen känsla för estetik! Jag har fortfarande en del finlir att göra, inte minst med typografin. I det här fallet har jag inte gjort en egen mall hela från grunden, utan jag har bytt ut grafiken i en befintlig mall och justerar detaljer allt eftersom. Därmed har jag inte skrivit CSS:erna själv. Jag gillar t.ex. inte avståndet mellan underrubriker (H3) och efterföljande textstycke, det ska minskas.

En uppenbar nackdel med att ha bloggen på egen domän är att besökarstatistiken inte är inbyggd som på WordPress.com. Jag får ta och koppla till Google Analytics istället, som jag har på personliga hemsidan. Tills dess vet jag dock inte om det kommer några besökare.

Jag börjar få mer och mer koll på PHP, nu har jag fixat egen mall i både Joomla! och WordPress. Det är dock långt kvar tills jag behärskar det såsom jag behärskar ASP.NET och kan bygga sajter från grunden.