Ååååååååååååååååh så söta

Sju veckor gamla och hur uppspelta som helst. Tänk så roligt det är när det kommer besökare som man kan klättra runt på! Vi fick ett härligt besök på kenneln idag. Valparna har blivit väldigt aktiva, och oerhört nyfikna på besökarna. Riktiga busfrön är de alla tre, Happy som tidigare verkade ganska lugn var det knappast nu längre! Och Wilma är ett riktigt härligt energiknippe. Nio dagar kvar tills du blir Värmdöbo, tjejen!

Wilma och matte
Wilma och matte (jag)

Wilma och husse
Wilma och husse (Bjarne)

 Wilma är inte förtjust i halsbandet
Wilma får prova ett halsband, men det var inte så kul att ha på sig, det var ju alldeles för stort!

Wilma och Happy poserar
Söta systrar, Wilma och Happy

Wilma och Happy är helt slut
Efter så mycket uppståndelse är det inte konstigt att man blir trött…