Jag och min scarf

Idag, på den 19:e dagen i första FEC-cykeln, har jag börjat bära scarf på huvudet. Inte för att jag har blivit flintis ännu, men håret rasar ganska friskt nu och jag vill inte att hårstrån ska ramla var som helst på golvet. Med en scarf på huvudet kan jag kontrollerat ta av den och skaka av alla lösa hårstrån på t.ex. badrumsgolvet och sedan dammsuga upp dem.

Och nu ska jag modeblogga lite… Här är en bild på den scarf  från Esprit som just nu pryder mitt huvud istället för hår. Den är av riktigt tunn bomull och värmer inte i onödan.

Min scarf

Skickade också in blanketter till Försäkringskassan idag. Man skulle bl.a. beskriva sina arbetsuppgifter. Jag blev lite kluven angående hur jag skulle beskriva mina arbetsuppgifter som webbutvecklare. Räcker det med ”jag sitter vid datorn”, eller är de intresserade av att veta vad jag faktiskt gör vid datorn? Antagligen skrev jag mer än nödvändigt (raderna räckte inte till), jag gick in på att jag både pysslar med formgivning och programmering, att det kan bli ganska mycket möten, och att jag som konsult ofta sitter ute hos kunder och inte på eget kontor. Ja ja, vem bryr sig, tänker väl den stackars handläggaren som får försöka läsa det jag lyckades klämma in på de få raderna.