Aprilväder…i mars

En dag som idag är det inte alls så tokigt att vara sjukskriven. Precis före andra behandlingen mår jag mer eller mindre som vanligt (fast med mindre hår). och nu på eftermiddagen har vädret blivit riktigt fint. Soligt, och termometern visade på 21 grader i solen! Men tidigt imorse regnade det, och lite senare på morgonen snöade det ordentligt en stund. Det här, om något, är väl typiskt aprilväder?

Nyss var jag ut en sväng i trädgården och klippte bort lite vissna blommor och kvistar. Det finns knoppar på t.ex. syrénen, kaprifolerna och en liten hortensia som jag planterade ut (fick den som krukväxt). Kollade också kryddodlingen för att se om några av plantorna från i fjol har överlevt vintern. Som det ser ut är gräslöken och citronmelissen på gång, men favoriterna timjan och basilika är nog ettåriga, får köpa nya sådär framåt maj. Jag har fortfarande en hel del av förra somamrens kryddskörd i frysen, inte minst citronmeliss. Vet inte riktigt vad jag ska använda den till…tips någon?

Nu måste jag nog ta och svara på några mejl från min chef innan han går hem för dagen. Den kollega som tog över ett av mina projekt är på semester, och det märks direkt i min inkorg…


 1. Hej svägerskan,
  jag tycker din blogg är helt fantastisk. Du skriver så otroligt medryckande och så där lagom detaljerat. Jag har en arbetskollega som är/har varit i samma sits som du och jag är så imponerad/tagen av den kraft och vilja som ni lyckas plocka fram. Jag kan bara stå vid sidan om och beundra, heja på.
  Apropå citronmeliss så hittade jag ett recept som lät väldigt spännande, här är länken: http://www.guldkorn.com/default0.asp?reason=bigscreen&varpresenturl=/std/recept.asp&varpresentqs=iRecipeID=1214&redir=1&from=&bhcp=1
  Lycka till!
  Jag ser med spänning fram emot nya familjemedlemmen, Wilma.
  Många kramar till dig (och broder min)

 2. Eftersom sommaren ”snart är här” (sommartid nästa söndag) så bidrar jag med ”mitt” recept – Läskande saft för heta sommardagar 🙂

 3. Tack svägerskan!
  Man har liksom inte så mycket val när man är mitt uppe i det hela, det gäller att hålla fokus på att man ska bli frisk och att hålla humöret uppe tror jag är en fördel. Hittills är jag bara glad att biverkningarna har varit milda, och hoppas att den trenden håller i sig hela behandlingstiden.
  /M


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42