PR via personliga bloggar?

Fick ett mejl på min jobbadress från en kvinna på en PR-byrå som hade hittat min blogg. Hon ville bara tala om att de har gått ut med en nyhet om utmärkelsen Årets Bröstvän, och vill jag ha mer information om bröstcancer som kan hon skicka info till mig. Det är kanske inte direkt spam, men jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till detta. Hon måste ha gjort lite research för att få fram min mejladress på jobbet, den står inte på bloggen. Det fanns inte heller någon direkt uppmaning att göra något i mejlet, men hon kanske hoppas att jag ska skriva om utmärkelsen? All PR är bra PR eller? Nu skriver jag om det men kanske inte på det sätt hon hoppades. Min blogg är mer personligt inriktad, jag har inget intresse av att börja skriva om bröstcancer i allmänna ordalag, jag skriver om mitt liv. Jag svarade henne att hon inte behöver skicka info till mig i framtiden.

Nu är det hög tid att sätta igång med en schysst fredagsmiddag. Lax, mmmmm. Och kanske lite vin, ska känna efter om det smakar OK. Så ska det låta på burken, och sedan kanske en film? Är på dag 9 i cykeln nu och mår överlag bra. Det är trötthet från och till och en del tinnitus som stör. Och ömma slemhinnor i näsan.