Mitt i andra cykeln

Låt se nu…det är idag dag 11 i andra FEC-cykeln, alltså halvvägs till nästa behandling. Jag håller inte direkt samma koll på dagarna den här gången. Dessutom mår jag nästan oförskämt bra sedan dag 7. Idag har jag dock fått lite ont i armhålan och domningskänsla i vänster tumme, och även lite (med betoning på lite) ont i vänster bröst. Kollar jag i kalendern ser jag att det om några dagar är dags för menstruation igen. Det var ju samma sak sist, jag blir väl lite svullen helt enkelt. Det blir intressant att se om jag verkligen får menstruation, och om den isåfall är mindre än vanligt. Som det står i beskrivning av biverkningar av FEC så är det vanligt att menstruationen uteblir, och det påpekade läkaren också.

Tyvärr får jag väldigt lite motion just nu. Wilma är alldeles för liten för långa promenader, runt kvarteret är lagom. Gick hur som helst en promenad till affären idag när jag behövde handla istället för att ta bilen. Det gjorde gott, och det var inte precis jobbigt. Kände också att det äntligen börjar bli varmare, det var faktiskt för varmt att ha på sig handskarna. Yes! Jag ska nog passa på att använda cross-trainern en del under resten av cykeln, men bara när Wilma sover, annars är det troligt att hon kommer att hoppa mot fötterna vilket kan vara både farligt och irriterande.

Strax kommer ett inlägg till med några fler bilder på Wilma.