Wilma, söta Wilma

Här kommer fler bilder på Wilma som visar på hennes olika sidor. Hon är ett riktigt charmtroll, men det kan också gå riktigt vilt till, som idag när hon åter fick en lekstund med syster Happy. Happys familj har dock inte riktigt bestämt sig för namnet ännu, hon kan komma att heta t.ex. Molly istället.Vi får se var det landar, familjens tonåriga döttrar har lite olika idéer.

Äntligen en ganska tydlig bild på Wilma
Matte lyckades få en riktigt bra bild inklusive Wilmas fulla uppmärksamhet.

En sån bebis Wilma är ibland...
När Wilma sover märks det tydligt att hon fortfarande är en liten bebis.

Wilma leker vilt med syster Happy
Det såg mycket värre ut än det här när Wilma och Happy lekte/bråkade som värst!

Idag har Wilma kräkts ett par gånger, men har ändå haft god aptit och varit riktigt pigg länge. Jag misstänker att hon har mumsat i sig något ruttet ute i skogen som jag eller Bjarne inte har hunnit lägga märke till. Hon får ingen mer mat idag, bara vatten, och sedan ”skonkost” i form av kokt ris imorgon så hoppas att vi att hon blir bättre i magen. Efter att hon kräktes första gången i morse verkade hon rejält hungrig, hon åt glupskt upp allt i matskålen och gick sedan och nosade där som om hon hoppades hitta mer mat. Husse har också köpt en enkel liten dörrmatta att lägga under mat- och vattenskålarna så att det inte är så halt för hennes små tassar.

Nästa söndag har vi bokat in en ny playdate med Happy och hennes familj. Då tänker vi åka till Siggesta Gård där det finns en stor hundhage där de kan få springa fritt, men om det är andra hundar där samtidigt är det inte bra eftersom valparna inte är färdigvaccinerade ännu. Och så finns det möjlighet för fikasugna hussar och mattar att mätta sina behov…

Apropå nåt helt annat…mitt programmerar-öga (det öga som inte är designer-ögat) upptäckte precis att man kan lägga till egna fält i WordPress med hjälp av namn/värde-par när man postar ett inlägg eller en sida. Detta kan man sedan använda i sin mall. Den möjligheten måste jag utforska och se om den kan användas till nåt kul!