Återigen, sjuk fast inte sjuk

Alltså det känns lite konstigt att vara hemma på dagarna när man inte känner sig ett dugg sjuk. Lite som att skolka (inte för att jag någonsin har skolkat…). Den här FEC-cykeln har jag tagit bilen till Vårdcentralen för att ta blodprov. Förra omgången var jag nervös att jag skulle må illa eller vara för trött, men så är det inte. Tog andra blodprovet idag, tredje är på onsdag. Hoppas att de inte klantar sig den här gången så att jag slipper dra iväg till Karolinska.

Tog på mig peruken och ”fräcka kepsen” idag. Behöver vänja mig vid peruken. Ett fel med den är att den ser lite för perfekt ut, liksom superstajlat. Sedan är den verkligen inte snygg upptill om man inte har något på huvudet som plattar ner den. Kom på att jag också kan knyta en mindre scarf om huvudet ovanpå peruken, kan bli en fräsch sommarlook.

Jag vill hitta en snygg klänning/tunika som inte har så stor urringning som jag kan ha nu i vår och sommar till byxor. Tror att jag ska passa på och ta en tur till Forum Nacka i samband med onsdagens blodprov, då ska Bjarne inte iväg någonstans så han kan passa Wilma. Har bl.a. sett några plagg på Esprit som jag vill prova.

Nu har jag fått några smyckesidéer som jag ska prova. Jag har inte gjort några smycken alls sedan Wilma flyttade in. Sitter jag med sånt pill kan jag omöjligt ha henne i knät. Fast just nu är det husse som gäller så om jag skyndar mig kanske jag hinner göra något litet…


  1. Hej du! Det är liksom trösterikt att läsa vad du skriver. Du verkar hålla ångan uppe. Fick min första FEC igår och kräktes flera ggr. igår kväll och en gång i morse, fast nu hade jag liksom tänkt mig att må bättre. Ser fram emot det. Nu har jag ”bara” 5ggr. kvar.
    Jag köpte ett par Buff som du rekommenderade på addnature.com och de var riktigt bra. Tror att de sitter ännu snyggare utan hår. :-/ Hej så länge!

  2. Hej Karin!
    Tråkigt att du har blivit illamående. det erkar så väldigt olika hur man drabbas. Jag köpte faktiskt aldrig någon buff, kom fram till att det såg för platt ut med min huvudform. Nu använder jag mest scarves som är lite större, 90×90 eller 100×100 cm, som jag kan knyta så att det blir lite volym och en ”rosett” i nacken.


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42