Vi myser i vårsolen

Vilken dag! Nu känns det verkligen som vår, på riktigt! Jag var ute flera timmar med Wilma idag. Först hamnade vi på kaffe framför en mammaledig grannes hus, där flera mammalediga kvinnor med tillhörande barn hade samlats. Bland barnen är Wilma mycket poppis, tyvärr blir hon lite stressad när de är på henne och springer omkring hela tiden. Efter en liten stund inomhus bestämde jag att vi skulle äta lunch på altanen, det var ju hur skönt som helst i solen! Vi satt på en filt på altangolvet, jag i bara t-shirt. Wilma blev efter en stund ganska slö och njöt i solen. Vi satt där en bra stund, sedan kom husse hem och han hade köpt med sig en långlina! Då blev det bus på gräsmattan, Wilma tyckte att det var jätteskönt att få springa och jaga leksaken (repknut).

Jag njuter också av att må så bra. Igår hade tinnitusen försvunnit, och idag har den heller inte visat sig. Härom dagen fick jag mens, men den är på alla sätt mindre än vanligt. Jag är dock något svullen i kroppen, men nu ka det väl börja avta. Lite sömnig känner jag mig dagtid, men det beror nog främst på att Wilma väcker oss tidigt och håller oss uppe sent. Hon sover gärna större delen av kvällen, för att sedan vakna till när ögonlocken börjar bli tunga på husse och matte. Då böir det att gå ut, och kanske en lekstund innan vi kan komma i säng.

Ärligt talat har jag inte så mycket bröstcancerrelaterat att skriva om just nu. Mitt liv kretsar nästan helt kring Wilma. Nästa torsdag är det dock dags för 3:e FEC-behandlingen, med läkarbesök dagen innan. Då har jag förmodligen mer att berätta om.

Ett annat projekt jag håller på med idag är att sy en söt trasdocka. Imorgon ska vi på ettårskalas hos grannarna mitt emot, och deras lilla dotter tänkte jag ska få dockan i present.

Nu står jag faktiskt och bloggar i köket. Igår flyttade jag ner min gamla laptop till köket. Där står den på ett rullbord som har ståhöjd, i alla fall för mig som mäter ynka 157 cm. Jag har äntligen beställt en ny dator, en stationär sådan som orkar lite mer än den här surfdatorn. Inom två veckor ska den komma. Då kan jag äntligen jobba ordentligt med bilder igen.

Dags att fixa middag nu tror jag, magen kurrar. Ska se om Wilma måste ut först. Det är lite jobb med att få henne rumsren, men vi blir allt bättre på att tyda tecknen på att hon behöver gå ut. Nåja, hon är bara 10 veckor gammal, vi ska inte ha för bråttom.

Undrar förresten om det börjar bli lite pollen i luften. Jag har inte så mycket pollenallergi, men med de torra slemhinnorna i näsan blir det ganska irriterat och vattnigt snuvigt.