Nu är det bara utomhus som gäller

Får passa på att kriva lite nu när Wilma sover sött i husses knä. De här senaste dagarna med underbart vårväder har vi varit utomhus mest hela tiden. Liten valp som inte vill gå in. Det är så härligt att se henne njuta i solen! Idag fick jag besök av mamma som höll koll på Wilma medans jag rensade lite i rabatterna och gödslade.

Jag ska inte skriva så mycket nu ikväll. Det är sent och jag ska upp tidigt imorgon, dags för blodprov och läkarbesök införtredje och sista FEC-behandlingen. Under den kommande cykeln ska jag också på ”halvtids-kontroller”. Först mammografi och sedan datortomografi samt lung- och bukröntgen. Därefter är det dags för den troligtvis tuffare delen av behaningen: Taxotere och Herceptin.

Såja, liten paus för att gå ut med Wilma för en kvälls-tvåa. Direkt in efteråt, det är ju kallt, matte! Nu ska hela gänget gå och sova. Zzzzzz….