Tjohoo! Ny dator installerad :-)

Nu har jag äntligen installerat min nya och betydligt snabbare dator som jag fick levererad i förrgår. Och det första jag gör är att bege mig till bloggen. Naturligtvis. Ännu har jag inte installerat några program på datorn, men en webbläsare finns ju alltid. Jag ska bl.a. sätta upp en lokal WordPress-installation så att jag kan vidareutveckla bloggen.

Wilma sover hårt nu. tidigare idag var Bjarnes syster med familj här, och de lekte en hel massa med Wilma. Därefter var jag ute på gården där jag snabbt fick följe av minst 6 st små grannbarn som ville leka. Wilma verkar vara stormförtjust i barn, de är så bra och uthålliga lekkamrater. Efter sisådär en timme med barnen gick vi in, och den väna valpen sprang direkt upp till sängen i arbetsrummet (där husse befann sig) och somnade. Utan att passera matskålen. Så nu har vi haft arbetsro i över en timme. Bäst att passa på.

Det är superschysst att sitta vid en snabb dator med min stora skärm som jag inte har använt på ett tag, istället för min trötta laptop som nu dessutom finns på ståplats i köket. Så det blir väl längre blogginlägg igen…