Påskdagen

Ännu än solig vårdag. Kan det bli bättre än så här i april? Igår spenderade vi i stort sett hela dagen hos min mamma på Lidingö. Det var jättespännande att gå ut och promenera där, tyckte Wilma. Så många dofter, så många hundar som har gått där! Men hon var jätteduktig och följde med oss i den riktning vi ville gå, det är liksom inte helt självklart för en liten spattig valp. Mamma älskar hundar och har god hand med dem, i synnerhet i köket… Wilma fick smaka en massa spännande saker, t.ex. apelsin och isbergssallad. Köket var stället att vara på! Kanske är hon en liten vegetarian? Det lär i alla fall inte vara något problem när mamma ska vara hundvakt i framtiden.

Sedan några dagar tillbaka så kan Wilma obehindrat gå nerför trappan hemma i huset. Jätteskönt! Igår visade hon prov på fantastisk koordination när hon både sprang uppför och gick nerför trappan med en stor leksak i munnen. Imorse hade hon dessutom lyckats ta sig upp i vår säng själv. Hon måste ha kravlat sig upp, det verkar inte som att hon kan hoppa å högt ännu. Men skam den som ger sig! Hon är envis som synden, och otroligt läraktig.

Så, nu har jag nog lyckats aktivera Akismet så att jag slipper spam-kommentarer framöver. Hoppas, hoppas…

Nu håller jag i alla fall på och gräddar våfflor som ska avnjutas i vårsolen på altanen. Utemöblerna har åkta fram. Jag återkommer senare med ett inlägg med lite fler bilder på Wilma, måste justera storlekar innan jag publierar dem.