Installation pågår…

Passar på att blogga lite samtidigt som jag kör en installation av Microsoft Web Platform i bakgrunden. Det tar verkligen tid! Men så har jag förutom utvecklingsverktygen valt att installera några olika CMS som följer med. Det kan vara intressant att kolla på några .NET-baserade CMS som är Open Source. Jag är bara van att bygga med EPiServer som är kommersiellt, och så har jag kollat lite på Joomla! som är Open Source men bygger på PHP och MySQL.

Idag var det dags för första blodprovet i tredje FEC-cykeln. Jag tog bilen och passade på att handla en del när jag ändå var ute och åkte. På Plantagen köpte jag en illaluktande sörja som jag hoppas ska hålla rådjuren borta från mina vårlökar. De har redan varit där en gång, men jag tror att det bara var blad de åt, blomknopparna är inte på väg upp ännu. Jag handlade också mat och vin till imorgon kväll. Bjarne fyller år och jag tänkte göra en risotto. Det tar tid att göra enligt konstens alla regler, men är verkligen värt det!

Det har slagit mig hur mycket mer normalt jag lever mitt liv nu än under första FEC-cykeln. Då var jag hela tiden beredd på att jag skulle må dåligt, vilket resulterade i att jag t.ex. knappt motionerade och inte vågade köra bil. Den här gången körde jag bil redan på dag 3 i cykeln. Jag kommer nog att vara beredd på att det blir jobbigt när jag börjar med Taxotere, så kan jag bara bli positivt överraskad.

Nu misstänker jag att det strax är dags att starta om datorn igen, så jag publicerar det här. Kanske återkommer senare.