Vårkänslor

Fick syn på ett par härligt blommande träd vid busshållplatsen på Karolinska idag. De var i full blom med stora vita blommor. Undrar om det kan vara magnolia? Blommorna var betydligt större än äppelblommor, prydnadskörsbär och liknande. Oerhört vackra. Det fick bli lite grafik idag för att uttrycka vårkänslorna:

vår!
Det fina mönstret är ett Photoshop pattern som jag hittade här: First spring blossoms på Bruscheezy.

Var alltså på läkarbesök idag inför behandling nr 4. Jag är inte så förkyld att behandlingen måste skjutas upp, så imorgon bitti ska jag dit och få min första Herceptin-infusion. Det är dropp 90 minuter och därefter övervakning i 4 timmar. Jag tar med mig lite lunch att äta, är klar att åka hem tidigast kl 15, då lär jag ha hunnit bli hungrig om jag inte får äta något! Tar också med mig min laptop, tänkte att jag kan utnyttja tiden till att få ihop webbsidesmallar till Bjarnes firma.

Det blåste knappt alls idag så det var riktigt skönt att vara utomhus. Ägnade mig åt lite småpyssel i trädgården och gick en promenad med Wilma. Lät henne få nosa omkring ordentligt idag istället för att truga henne att hänga med och gå dit jag ville gå. Hon fick också syn på några kråkor som hon absolut ville jaga. Hon blir nog mer och mer uppmärksam på sin omgivning, det här var första gången som hon verkade intresserad av fåglar.

Nu ska jag inte sitta här och blogga alltför länge. Har tänkt att jag ikväll ska deklarera. Självklart online.