Ont i kroppen och trött

Ungefär så kan jag väl sammanfatta hur jag mår idag. Har ont i både benen och i ryggen, och även lite i axlarna och nacken. Tror att jag ska ta en Alvedon innan jag går och lägger mig. Men så värst synd om mig är det egentligen inte. Jag har varit ute och cyklat idag, behövde handla några småsaker inför lunchen och tog då cykeln till Hemmesta Torg, väldigt smidigt. Promenad med Wilma har jag också hunnit med.

Under FEC-kurerna tyckte jag att jag hade väldigt lindriga biverkningar och var nervös inför Taxotere-kurerna. Men än så länge tycker jag nog att Taxotere känns bättre. Jag slipper ont i magen, och det sticker inte i slemhinnorna i näsan. Det ska bli spännande att se om jag får tinnitus runt dag 5-6, det vore ju toppen att slippa även det!

Tänkte inte skriva så mycket mer ikväll, behöver få sova lite. Wilma ligger redan och drömmer, det rycker i hennes små ben och hon gnyr från och till. Tror att hon är en ganska nöjd och trygg liten valp…