Målsökande robotar

Jag föreställer mig cancermedicinen (cytostatika och antikroppar) som målsökande robotar som några dagar efter behandling går till attack mot cancercellerna. Såhär runt dag 5-6 (idag är det dag 5 i första Taxotere-cykeln) börjar det kännas att det händer något i kroppen. Jag har haft lite ont i bröstet från och till under dagen, men framför allt har jag haft rejält ont i kroppen, skelettvärk. Har också lite ont i halsen och hosta, med lite förhöjd temperatur i förmiddags men den har gått ner nu. Nådde i alla fall aldrig 38 grader, men tar ett par Alvedon innan jag lägger mig för att dämpa värken i kroppen.

Ska ta det lugnt och hålla mig extra torr och varm några dagar nu. Idag höll jag mig kanske inte jättelugn, det blev en del städat i huset (behövdes). Wilma var dock ganska slö i det sämre vädret, så det blev ingen rejäl promenad, mest nosa runt i omgivningarna. Nu håller jag på och tvättar min peruk, den ska ligga och dra i först schampoo och sedan i balsam, därefter självtorkar den över natten. Jag behöver den dock inte förrän på onsdag.

Det var ett tag sedan jag fick kommentarer på bloggen nu. Gissar att det är ett vårfenomen, man sitter inte och surfar utan är ute i friska luften istället. Men det var också ganska länge sedan jag fick spam-kommentarer på bloggen, det var ju ganska intensivt ett tag. Gissar att Akismet funkar precis som det ska.


  1. Hej
    Jag är 37 år och ligger ca 2 veckor efter dig i behandlingen. Fick min första Taxotere 13 Maj. Tack för att du skriver så mycket som du gör, det hjälper mig massor.

  2. Hej!

    Hoppas att du har sluppit de värsta Taxotere-biverkningarna och feber. Jag får min nästa (och näst sista) omgång i övermorgon så den här gången är jag i alla fall beredd på vad som kan komma. Lycka till med din behandling!


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42