Bästisar

I förmiddags fick Wilma och grannens skotte Nisse leka på vår altan så att Nisses matte och husse kunde fixa en sak utomhus utan att Nisse sprang i vägen. Det var soligt och skönt, och Wilma har fått en liten uppblåsbar pool (egentligen bara ett fotbad) där i alla fall hon blåste bubblor i vattnet och blev riktigt blöt om nosen och framtassarna. I sommar när det blir varmare kan det nog bli ett och annat svalkande bad i poolen (om den fortfarande är hel då…). Nisse var inte lika intresserad av vattnet men trivdes ändå med att busa med Wilma.

Här är ett par bilder tagna idag på Wilma (4 månader om 4 dagar) och Nisse (2,5 år).

Wilma 090517
Wilma och hennes nya plaskdamm, lite blöt om nosen och tassarna

Nisse 090517
Grannens skotte  Nisse, Wilmas bästa kompis, inte lika pigg på att bada

Idag har vi äntligen (nja, kanske inte vi utan Bjarne) lyckats hägna in altanen genom att spänna tyg längs räcket och spärra av mot gräsmattan med kompostgaller. Nu kan således Wilma får springa fritt på altanen och vi (läs Bjarne) kan i lugn och ro bygga planket ut mot allmänningen.