Grattis Norge!

Personligen gillade jag låtarna från Estland och Norge bäst. Trodde tyvärr inte på Sveriges låt, där hade jag rätt. Gillade den ärigt talat inte heller, har av någon anledning alltid haft svårt för låtar som man envisas med att krångla till genom att blanda genrer (här opera och pop) och, nästan ännu värre, blanda språk (här engelska och franska). Resultatet blir sällan en vacker låt utan en konstruerad sörja som aldrig skulle uppstå i något annat sammanhang än i eurovisionsfestivalen.


  1. Hej

    Jag undrar om du tappar mer hår av taxotere behandlingen, har du fransar och bryn kvar?

    MVH B-M

  2. Jodå, de finns kvar, fast tunnare än vanligt. Jag insåg först då min mamma kommenterade det för en vecka sedan att mina ögonbryn inte var som vanligt. De har tunnats ut så gradvis under hela cytostatikabehandlingen hittills att jag inte riktigt har tänkt på det. När jag till och från tar på mascara märker jag också att det inte finns så många fransar att måla på.

    Jag har dock inte märkt att jag tappar mer hår nu under Taxotere än under FEC-kuren. Har också märkt på armarna att en del kroppsbehåring har fallit av, men långt ifrån allt.