Dag 6 och nästan igenom skelettvärken

Såja, redan på dag 6 i min andra (och näst sista) Taxotere-kur. Också totalt sett femte och näst sista cytostatikakuren. Har sluppit feber hittills den här gången, det var nog den kvarhängande förkylningen som ställde till det sist. Skelettvärk har jag dock inte sluppit. Nej, nej. Som ett brev på posten kom den på dag 4. Nu hade jag varit förutseende och bjudit hit min mamma att sova över här två nätter och göra livet lite lättare för mig.

Skelettvärken är oberäknelig, den liksom flyttar på sig i kroppen så man vet aldrig var man kommer att ha ont från timme till timme. De kroppsdelar som har varit drabbade är smalben, lår, bäcken, underarmar, käkparti och hjässa. Förutom skelettvärken drabbas jag också från och till av lätt andnöd som verkar hänga ihop med att jag blir aningen slemmig i halsen. Och när andnöden slår till känner jag att jag behöver lägga mig ner på sidan för att kunna andas ordentligt. Då är det skönt om någon kan ta hand om Wilma om hon är på stojigt humör just då. Det är hon ganska ofta.

Idag har det varit kalasväder och vi har varit utomhus mest hela dagen. Åkte iväg med mamma en sväng och köpte bl.a. några växter som vi planterade (tomat, smultron, hänglobelia till en ampel). Jag körde bil, vilket skvallrar om att värken inte är  farlig ändå. Nu på kvällskvisten tog jag också en promenad med Wilma innan middagen, men när jag kom hem fick jag sitta en stund för att nå normal andning.

Dags att hjälpa Bjarne lite med bokföringen i hans enskilda firma. Den är ganska nystartad så antalet transaktioner per månad är max ett tiotal. Bäst att passa på och sätta ordentliga rutiner innan det blir mer.


  1. Hej,

    Kul att du hitta min blogg. Jag började läsa lite i din men gör en liten paus tills hundarna fått sin mat 🙂 Hoppas det går lika bra för dig i behandlingen som för mig! Har du förretsen hittat till oss Cancertjejer? http://cancertjejer.forum24.se
    Kram Busan

  2. Hej Maria jag är Bjarnes morbror.Inger tipsade mej om din blogg. och berättade för mig vad Du och Bjarne får gå igenom.Hoppas att det blir bättre, jag tycker att du berättar på ett bra sätt .Själv har jag ingen hemsida så jag har inte någon bloggvana.Bilderna som jag tog på brölloppet och skulle bränna ner på en CD har jag kvar att bränna.Åskan slog ut min dator och jag fick skaffa mig en ny.Men jag fick inte något bra brännarprogram. emellertid har jag fått tag i ett Neroprogram.Det skulle vara bra om jag fick er adress så att jag kan skicka bilderna.Varma hälsningar Bernt


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42