Några regniga dagar

Det kan ju inte vara varmt och solsken varje dag, inte ens i juni, men sju grader är väl lite magstarkt? Här i skärgården blir det extra kallt eftersom det blåser så mycket. Idag tog jag på mig min skidjacka när jag gick ut med Wilma, och när jag träffade på en granne hade hon också på sig sin skidjacka!

Under de senaste dagarna med mycket regn har vi mest varit inomhus, även om jag äntligen har lyckats locka med Wilma på promenader trots att det regnar. Någon gång ska vara den första… Hur som helst så har jag, när Wilma har sovit vilket hon gör mer en regnig dag, ägnat mig åt att bygga mallar till Bjarnes webbplats. Hans enskilda firmas webbplats, alltså. Jag börjar äntligen känna mig hyfsat bekväm med publiceringsverktyget Joomla! och PHP. Inte för att jag på något sätt kan programmera i PHP, men jag kan läsa koden. ASP.NET och C# är mer min grej. Fast logik som logik, det är egentligen bara syntaxen som skiljer. Jag lovar att lägga ut en länk när webbplatsen är färdig och produktionssatt.

Även om vi inte får sommarvärme i helgen så blir det nog vackrare väder. Och något varmare. Redan ikväll har det klarnat upp. Hoppas, hoppas att vi lyckas bygga plank i helgen. Vi har inget annat planerat, och jag tänker inte tillåta att något kommer i vägen! Det ska bli såååå skönt att inte behöva ha koppel på Wilma när vi leker på gräsmattan. Och så blir det ett skydd mot oinbjudna barn…