Schamponerade fjunen idag

Idag var första gången sedan i februari som jag använde schampoo. Det har successivt vuxit ut mer fjun på skallen, de blir fler men inte egentligen längre ännu (på några veckor). Hur som helst tvättade jag skallen med lite schampoo istället för tvål imorse, bara för att. Märkte också att jag snart måste raka mig under armarna (yes!), inte heller det har varit nödvändigt sedan i februari. Men mest av allt vill jag nog ha tillbaka mina ögonfransar!


 1. Hej!

  Har läst igenom din blogg nu på morgonen, i nuläget minns jag inte ens hur jag hittade hit!?
  Jag är inne i en virr period just nu, med mycket som händer i huvudet! 🙂
  Du verkar så otroligt klar och närvarande hela tiden så jag blir nästan lite avis :-))
  Härligt att vara klar med cyto! Jag har inte påbörjat min ännu. Blir väl om en dryg månad eller så skulle jag tro.
  Opererade bort mitt högra bröst 12 maj, har ett implantat insatt.
  Mår förvånansvärt bra måste jag säga, förutom tröttheten. Psykisk trötthet.
  Jag kommer att återkomma till din blogg, gillar din stil!

  Sköt om så länge!