Sista dan…

…som jag kan använda flera av mina klädesplagg. Jag gillar relativt djup v-ringning, och har även en del plagg (favoritplagg, kan tilläggas) med både bred och djup urringning. Det säger sig självt att man inte gärna kan ha på sig plagg där man i vanliga fall kan ana klyftan mellan brösten när man har bröstprotes. Av naturliga skäl är alla bh med ficka för bröstprotes ganska höga i mitten, även om de är snygga. Se t.ex. dessa bh hos Amoena (skulle tro att modellerna på bilderna inte bär protes utan har två riktiga). Vissa plagg kan jag ha linne under, måste bara få tag i tillräckligt snygga linnen som då inte heller har djup urringning, vilket alla mina linnen också har…det kan bli dyrt det här!

Tja, det är sådant jag tänker på, och en del annat, såhär dagen före operationen. Det började med att jag funderade på vilka kläder jag skulle ta på mig när jag ska hem från sjukhuset, eftersom det kan vara svårt att få på sig vissa plagg på överkroppen. Eftersom det kan bli regnigt och lite svalare tar jag med mig en munkjacka med dragkedja fram.

Typiskt nog har jag fått en förkylning precis nu dagarna före operationen. Snuvan bröt ut under fredagen, men det är inte så illa idag. En sak gör mig i alla fall lite nervös, nämligen att behöva nysa när jag ligger där och nyligen har blivit ihopsydd över bröstet! Det kan ju inte vara bra på något sätt.

Har lite att tvätta och städa idag, vill ha det rent omkring mig när jag kommer hem, och Bjarne hinner inte göra allt. Ikväll ska Wilma lämnas av hos våra vänner som har Wilmas kullsyster Leeloo. De bort inte så långt bort så Bjarne kan åka dit och gå ut med Wilma så att hon inte känner sig övergiven av oss… Ja, vi curlar sååååå med Wilma!

Jisses, nu börjar jag verkligen bli nervös. Magen är inte helt lugn. Ska äta lite snäll pasta ikväll så att magen håller sig så lugn som möjligt imorgon, hur det nu ska gå.

Nu blir det inga fler inlägg förrän jag är tillbaka från sjukan och ett bröst kort. Må så gott tills dess!


 1. Kan det inte funka med ett gäng halternecklinnen? De är ofta lite högre framtill och går inte på en förmögenhet. Jag stör mig lite på mina ärr efter injektionsporten som hamnar mitt i uringningen, men de bleknar väl.
  Längtar efter att få hår igen. Har skippat peruken helt och kör med bandana i alla sammanhang. Jag stod inte ut i värmen…
  Lycka till i morgon.
  /K

 2. Hej Maria!

  Hoppas att operationen gick bra! En vän till min fru fick bröstcancer för 5-6 år sedan. Hon fick också ett bröst bortopererat. Allting har gått jättebra och hon är nu friskförklarad men går på regelbundna kontroller. Idag har hon två bröst igen, silikonbröst.

  Mina tankar går till dig!!

  Kramar från Johan!


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42