Men…ska det inte göra ont?

Hemma igen efter operationen igår förmiddag. Allt gick bra, och jag har upplevt allt som enklare och lindrigare än jag föreställt mig. Delade rum med en trevlig dam i mammas ålder som bara tagit bort en del av bröstet men ändå valde att stanna över natten.

De tog bort mitt dränage innan jag åkte hem i morse. Konstigast av allt, tycker i alla fall jag, är att det inte gör ett dugg ont kring ärret där mitt väntra bröst en gång fanns! Lite ont gör det i armhålan, med betoning på lite. Jag klarar mig fint på 2 Alvedon var 6:e timme. Är också lite svullen runt omkring armhålan. Ska inte hålla mig alltför stilla, då blir svullnaden värre. Ska dock sätta mig och läsa en stund nu. Skriver mer en annan dag, ska inte sitta så länge vid datorn eller göra något annat statiskt.

Det bästa av allt…med lite tur har jag nu alltså haft cancer!