Pumi-play och perenner

Idag drog vi till Norråva (där vi vanligtvis spelar golf) för att Wilma skulle få leka med sina pumi-kompisar Toszkah och Ghasze. Deras matte jobbar på golfklubbens kansli. Bad i havet blev det, men Wilma vågade sig inte i så långt att hon behövde simma. Annat var det med pumisarna! Ikväll har vi i alla fall en riktigt trött liten parson.

På pumisarnas blogg hittade jag också en kort film med Wilma, som 13 veckor gammal terroriserade de större hundarna en kväll i april…

Vår närmaste blomsteraffär har ganska nyligen byggt ut och kan nu kallas en liten handelsträdgård. Hittade bl.a. vit rudbeckia som de inte hade på sugiga Plantagen, samt några funkior (en med blomknopp!) och en alunrot som ska få komplettera entrérabatten och en ny rabatt som ska bli till i hörnet av gräsmattan. Hoppas kunna få planteringshjälp på tisdag, jag är fortfarande lite för nyopererad för att kunna gräva och plantera.