Små monster

Kolla in den här bilden på Leeloo och Wilma i Katarinas (Leeloos matte) famn. Så ser de ut när de är lyckliga för att de får leka med varandra. Hur ser de då ut när de blir elaka på riktigt?!


  1. Hej Maria, din gamla GI-klassis från Östersund här! Har förstått att det hänt mycket i ditt liv senaste tiden med man, hus, hund och inte minst cancern. Det är beundransvärt hur öppet du berättat om sjukdomen och jag hoppas verkligen nu att du blivit av med eländet nu.
    Kollade in bilden på Wilma och Leeloo… ser ut som två rätt intensiva härliga hundar det där. Själv har jag katt, en röd svanslös herre på två år som heter Udo och som galant manipulerar mig och sambon till att lyda hans minsta vink.
    Ha det bäst! / Lena

  2. Hej Lena!

    Det var länge sen. Kul att du hittade min blogg! Ja, livet blir inte alltid som man har tänkt sig. Under de år vi har försökt få barn hade jag inte kunnat föreställa mig att jag en dag skulle sitta här med en terrier och bara ett bröst och dessutom blogga om det.


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42