Tre veckor sedan operationen

Så här tre veckor efter operationen tycker jag inte att jag har fått upp så mycket rörlighet i vänster arm trots att jag har gjort mina sjukgymnastikövningar i en vecka. Men, det är väl bara att kämpa på, en vacker dag ska jag nog kunna sträcka upp vänster arm mot taket igen.

Jag har en bula med sårvätska stor som en halvt äpple istället för vänster bröst, och den är ganska besvärande och obekväm (i synnerhet i samband med sjukgymnastiken). Kan fortfarande inte använda mjukisprotesen. Ringde till S:t Görans idag för att fråga hur jag ska förhålla mig till bulan, bör den tömmas eller inte? Fick i alla fall en tid imorgon förmiddag hos en läkare som ska titta på den. Om de tömmer den kan jag förvänta mig att det åter fylls på med sårvätska, men förhoppningsvis mindre mängd.

Konditionen är det i alla fall inget fel på. Jag går två promenader nästan varje dag, och märkte idag att det var buslätt att gå upp för en backe i skogen som är rejält brant. Härligt!