Längtan efter hår…

När jag ser bilder av den här typen på mig själv längtar jag så innerligt efter mitt hår (för att inte tala om ögonbryn och ögonfransar). Tänk att få känna håret fladdra i ögonen…

Med hår (år 2004)
Med hår (år 2004)


  1. …jag med. Går och kollar i spegeln efter nya hårstrån ofta.
    Just nu har jag bara en massa ljusa tunna fjun. Kanske lite stubbigt i nacken. Har hört att håret ofta blir väldigt bra när det väl kommer. Ibland kan det bli lockigt om man haft rakt innan, men jag längtar efter att få känna mig som vanligt. Tar gärna mitt gamla råttfärgade raka tillbaks. 🙂
    Har du börjat märka av riktiga hårstrån än?

  2. Jodå, nog har jag börjat få riktigt hår. Mitt är relativt mörkt (när det inte har solblekts), så hårstråna märks tydligt. Det är lite glest fortfarande, men det som har vuxit till sig är nu så långt att det går att ta tag i hårstråna och dra lite, om man nu vill det alltså.

    Är nervös att det ska komma mer grått nu, hade några grå strån innan jag tappade håret. Min pappa och farmor blev tidigt gråhåriga, så jag har att brås på…

    Ögonfransarna har börjat växa. Ögonbrynen är lite långsammare, men de är å andra sidan inte helt borta.


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42