Blåbär och ögonfransar, javisst!

Ögonfransarna växer fort när de väl börjar. Nu har mina kommit ungefär halvvägs, och jag har börjat använda kontaktlinser igen. Då kan jag också använda solglasögon, yes! Ögonbrynen är också på god väg. Det lustiga är att det kommer en hel del närmast näsryggen, men uppåt ”bågen” syns det inte lika tydligt. Även håret växer fort, men det ska ju växa så mycket innan det är någon substans och frisyr. Hur som helst så känner jag inte att jag behöver ha keps på mig i grannskapet längre, men jag beger mig inte ännu till mer folktäta trakter utan något på huvudet.

Apropå något annat, snacka om att det är blåbärsår i år! Jag kan inte minnas att jag har upplevt så mycket och så stora blåbär tidigare (fast det har jag säkert). Tog med mig Wilma, en ryggsäck och en bunke ut i skogen för ett par timmar sedan, och plockade för glatta livet. Wilma fick springa lös i blåbärsriset, och gissa om hon passade på! Och smaskade blåbär gjorde hon. Jag lyckades få ihop en hel del, men gav upp när Wilma verkade bli uttråkad. Som den curlingmatte jag är tar jag naturligtvis hänsyn till vad hon vill.

Wilma har upptäckt leverpastejbiten
En bild jag tog igår: Wilma har precis upptäckt leverpastejbiten ovanpå agilitytunneln, jag lyckades fånga henne i luften sekunden innan hon mumsade i sig den…

Gräshoppa
En gräshoppa som satt och solade sig på väggen idag. Först sprang jag in efter kameran (en trappa upp), men när jag kom ut märkte jag att minneskortet inte satt i, altså fick jag springa in ännu en gång (en trappa upp igen). Gräshoppan hade tack och lov inte rört sig ur fläcken.

Det blev ett lite blandat inlägg idag. Nu måste jag i säng, ska på tidig Herceptinbehandling imorgon, måste gå hemifrån före kl 7.00! Jag som annars stiger upp framåt 9-tiden…slut på semestern, med andra ord.