Inga läsare längre?

Kollade besösksstatistiken på Google Analytics och såg att antalet läsare av bloggen har minskat kraftigt, och de senaste dagarna har typ ingen läst bloggen. Anledningen är väl att jag inte skriver så mycket om min cancerbehandling längre. Jag har nu fått 17 av 25 strålbehandlingar. Nästa vecka är sista veckan. Än så längre har jag bara blivit lite rosa i huden, men det är inte ömt. Det är nu femte veckan som jag jobbar, men än så länge bara halvtid. Det är riktigt skönt att komma hem i god tid.

nocreativity

Jag kan inte låta bli att blogga om snygga saker jag får syn på. På webben alltså. Nu senast idag hittade jag en WordPress-blogg som är så urban den kan bli i formen. World in Motion. Det riktigt kliar i fingrarna att göra något i den här stilen. En skrivbordsbakgrund kanske.