Ooops!

Inte konstigt att Google Analytics plötsligt visade på noll besökare. Jag hade ju glömt kodsnutten för Google Analytics i nya temat! Nu är det fixat i alla fall.

Fick senaste numret av CAP&Design idag. Det var bl.a. en artikel om att designa för WordPress. Den gav väl inte så mycket matnyttigt, men artikelförfattaren skriver om att WordPress allt mer används som CMS, inte enbart som bloggverktyg. Jag som har jobbat mycket med att implementera EPiServer kan se stora fördelar med att använda WordPress för de som inte ställer så avancerade krav på sin webbplats. Det är gratis, enkelt att designa för (och därmed låg kostnad för detta), och enkelt att administrera för redaktörerna.

Det är också en artikel om webbtypografi där det pratas om en ny standard (?) för att länka in valfri font via CSS utan att den behöver finnas på besökarens dator. Det handlar om att fonterna packas till särskilda filformat (tyvärr krävs det ett annat format för IE än för övriga webbläsare). Bli inte förvånad om jag gör ett försök att använda denna teknik här på bloggen…

Artikeln avslutas med en typsnittskavalkad, 33 st gratisfonter av god kvalité. Här är länkar till några av de sajter där man kan hitta bra gratisfonter: