Soligt med blöt avslutning

Vilken underbar helg! Soligt och sommarvarmt trots att september snart är slut. Men nu ikväll kom så regnet. Wilma ville inte gå ut och kissa nyss, trots (eller kanske på grund av?) det nya regnskynket hon hade på sig. Tidigare idag var vi ute två timmar i skogen tillsammans med Leeloo och hennes matte Katarina.

Skogsnymfer
Leeloo och Wilma, våra små skogsnymfer. Imorgon är de 8 månader.

Nu har jag bara en vecka kvar av strålbehandlingen. Hittills har jag inte haft så mycket besvär. Visst är jag lite trött, men det är inte hela tiden utan så att jag blir rejält trött när jag väl blir trött. Som nu när klockan har blivit mycket. Så jag blir inte långrandig. Det strålade området är lite rosa och aningen svullet, men det kliar eller svider inte ännu.


  1. Hej Maria
    Tack för en härlig höstpromenad. Det var jättemysigt att få gå i era skogar. Leeloo och jag var helt slut när vi kom hem. Jag slocknade i soffan med Leeloo i famnen, sen sov vi i 1 timme.

    /Katarina


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42