Ett år har gått

Idag är det exakt ett år sedan jag upptäckte knölen i mitt vänstra bröst, som visade sig vara bröstcancer. 2009 blev inte direkt ett bra år. Men det har ändå inte varit ett enbart dåligt år, mycket tack vare Wilma. Om tre veckor fyller hon ett år. Tänk vad hon blir stor fort! Idag träffade vi på en golden retriever-valp på 3,5 månader som var typiskt valpigt lekfull. Wilma satte honom lite på plats. Hon är definitivt ingen valp längre!

Det gick hyfsat bra igår kväll med fyrverkerierna och Wilma. Tidigare på kvälnne skällde hon en del när hon hörde att det smällde, men vid midnatt hade vi TV:n på, gardinerna nerdragna och ljuset tänt i vardagsrummet för att kamouflera både smällar och ljussken. Dessutom sysslade vi med lydnadsövningar, vilket var ett lyckat drag.

Det har också gått drygt ett halvår sedan jag avslutade Taxotere-behandlingen, men först nu, när det är kallt, har en biverkning av behandlingen blivit besvärande. Jag får ordentliga torrsprickor på fingertopparna som börjar blöda ibland. Inte alls kul, så jag längar innerligt efter mildare väder.