Fru Dahlins ångestämnen

Nummer 1: I år fyller jag 40 år. 40!! det är ju bara en siffra, men ändå…40!! Jag är alldeles för ung för att fylla 40.

Nummer 2: I nästa vecka är det dags igen för datortomografi. Bara en kontroll, men om man upptäcker något så är det ju på datortomografin. Och så var det ju det där med att jag är svårstucken som inte precis hjälper.

Nummer 3: Amazonabladet, och BROfästet. Det är otroligt vilken ångest de tidningarna kan framkalla! Artiklar och annonser enbart inriktade på bröstcancer. Hur deppigt som helst. Ska inte förnya medlemskapet.

Och sedan ett irritationsämne. Mitt ex, som har varit en f.d. kollega i några år nu, har plötsligt kommit tillbaka. Han var tydligen bara tjänstledig och provade ett annat jobb. Ingen annan som har varit tjänstledig har kommit tillbaka, men han var tvungen. Och att det irriterar mig, eller kanske till och med gör mig arg, beror på att han gjorde mitt liv rejält surt ett tag och jag vill slippa bli påmind om det. Så enkelt är det. Varför kunde han inte hålla sig borta?!?