Årets första Herceptin

Fick Herceptin igen nu i eftermiddag, årets första. Efter idag har jag bara 6 gånger kvar, sista bli någon gång i maj. Tack och lov har jag inga besvär av Herceptin, mer än att jag är något tröttare dygnet efter att jag har fått medicinen. Brukar inte gå tillbaka till jobbet efteråt, jag har fått det så sent på eftermiddagen. Nästa gång fick jag dock en tidigare tid, jag måste åka iväg direkt efter lunch. Vi får se hur jag gör med jobbet då, hur trött jag är.

Önskar så innerligt att kylan mattas av snart, även om det är otroligt vackert just nu. Snart har jag torrsprickor på nästa alla fingertoppar, inte skönt. Det är inget nytt att jag får torrsprickor på vintern, men efter Taxotere-kuren i våras är det mycket, mycket värre.

Imorgon bitti blir det till att kliva upp tidigt, jag ska på datortomografiundersökning (med sedvanlig lungröntgen innan) kl 07.45! Okristligt tidigt, och så får man ju inte äta innan. Det får bli ett frukoststopp på väg till jobbet efteråt. Hoppas att jag har tur med blodådrorna så att jag slipper få kontrastmedel via handleden. Det var INTE skönt det heller.