Matte undrar: byta underställ mot gummistövlar snart?

Igår var det underbart soligt, dock fortfarande vinter. Men…det var något speciellt med hur solen ändå värmde som ingav hopp om att våren inte kan vara långt borta. Kastade lite frisbee med Wilma på den plogade grusplanen, och jag hade kameran med. Här är några bilder på min prinsessa (som just nu sover sött i sängen bredvid skrivbordet):

Mitt smyckesfokus har på senare tid flyttat från pärlor till metall och plexiglas. Det innebär också att jag håller till mer i tvättstugan än i gästrummet, men en vacker dag kanske vi får till någon form av verkstad i det som nu är ”kartongrummet”, ett extra sovrum som inte behövs nu när vi inte kan få barn. Här är i alla fall några bilder på vad jag har gjort på sista tiden. Hänget med ”Gunnel” var en födelsedagspresent till min mamma. Jag har gjort en del med kopparplåt som jag hellre övar på än silver eftersom silver är så dyrt.

Bildgalleriet har flyttats, titta under Smycken