Bara tre Herceptin kvar nu

Ja, nu är jag snart klar med Herceptinehandlingen. Det har gått fort, tycker jag. Bara tre gånger kvar, sista gången i mitten av maj, så om två månader är jag klar. Igår hade jag med mig datorn och satt och jobbade under behandlingen. Tiden gick jättefort då! Mycket bättre än att vika papperstranor…

I måndags ringde jag till bröstmottagningen angående lymfödemet. Jag ska få en remiss till en lymfterapeut, troligtvis på Röda Korsets sjukhus bakom KTH. Dit kan jag gå från jobbet så det passar fint. Kan vara väntetid så jag får köra egenmassage tills vidare och hoppas att det inte blir värre. Är konstant svullen nu. Man ser inte längre senorna på handryggen, och handleden är såpass mycket tjockare att jag inte vill ha på mig armbandsuret. Det blir värre framåt kvällarna, samt efter långa promenader när handen har hängt nedåt en lång stund.