Ett år som hundägare

Idag är det ett år sedan vi hämtade Wilma på kenneln. Det firar vi med en släng kennelhosta. Ja. Det är verkligen inte kul. När en hund hostar låter det nästan som om den ska kräkas. Wilma har ganska mycket slem i luftvägarna som hon hostar upp, så Bjarne och jag torkar slemloskor från golvet gång på gång. Soffa och fåtöljer har vi täckt över med plädar, och en stor matta som är svår och dyr att tvätta har vi rullat undan. Det är nästan som att ha en inkontinent valp igen. Fast bara några dagar, hoppas jag. Det är i alla fall inget fel på aptiten, och hon har inte feber. Nu har hon ätit och sover så sött i en av de övertäckta fåtöljerna, och husse och matte ska dricka lite kaffe.

Borde förresten ha haft på mig solglasögon när vi var ute på promenad för en stund sedan. Vad jag fick kisa! Vårsolen är hur underbar som helst, och man hör rinnande vatten lite överallt. Och sjungande koltrastar!


  1. Vad trist med hostan. Är hon inte trippelvaccinerad? Dvs bla mot kennelhosta.Det verkar som det ”går nu” flera är drabbade. Måste höras nån dag. Försöker jobba med hemsidan men det blir bara fel.
    //Cisconis

  2. Jodå, visst är hon vaccinerad. Hon fick ettårssprutan i början av februari. Men vaccinationen ger tydligen inte 100% skydd mot kennelhosta. Nu mår hon i alla fall mycket bättre och full fart. Det var bara i lördags som hon hostade upp slem.

    Kan vi höras på telefon någon kväll och gå igenom hur du kan jobba med hemsidan, eller passar det bättre på helgen?

  3. vi kan väl höras i helgen.
    // Nina


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42