Snart slut med både silversmide och Herceptin

Veckorna går fort. Imorgon är det dags för silversmideskurs igen. Sjätte gången. Ska börja på en ring med sarginfattning av en sten, en enkel rund bit onyx som jag köpte för en tia. Har tre gånger kvar på kursen, hoppas att jag hinner klart med ringen. Har ju inte riktigt utrustning hemma för att slutpolera mina alster. En trumlare kostar lite för mycket. Ska nog köpa polerstål eller poleragat samt köra polertrissa på borrmaskin.

Något annat som snart är slut är Herceptinbehandlingen. Bara två gånger kvar. Innan näst sista gången är det dags för läkarbesök igen. Då får jag väl veta hur kontrollerna kommer att se ut framöver. Den här gången ska jag träffa ännu en ny läkare, den fjärde hittills på Radiumhemmet (jag träffade också fyra olika kirurger från S:t Görans). Det gör mig inte så mycket att träffa olika läkare, men jag har förstått att en del människor tycker att det är jättejobbigt. På Karolinska jobbar läkarna också med undervisning, därför måste det bli så här.


 1. Hej Maria
  Du har verkligen en kul blogg!
  Här är en länk till ett cafe/galleri där du skulle kunna ställa ut dina smycken!

  http://www.citrullus.se/index.htm

  kram
  Katarina Söderlund Sonnesjö


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42