Ta-da! Sista Herceptin!

Herceptin 17 av 17 igår. Sista! Hur skönt som helst, men samtidigt minskar tryggheten. Trött trött trött som vanligt idag, men ändå långpromenad med Wilma nyss. Måste passa på när vädret är så underbart. Uppföljande läkarbesök idag också. Blodprov innan, alla värden normala. Men ordinarie läkare var sjuk så jag fick vänta en timme extra på en annan läkare som tog både sina och min läkares patienter. Tänk en sån stress, han hann inte riktigt läsa in sig på varje patient utan fick göra det när man satt där.

Glädjen grumlas lite av att jag nu p.g.a. värmen är extra svullen i armen. Blä blä blä. Ska i alla fall äntligen få träffa en lymfterapeut om två veckor för manuellt lymfdränage (en slags massage) samt prova ut en kompressionsstrumpa. En sådan ser jag inte fram emot att bära nu med värme och kortärmat.

Nästa läkarbesök om tre månader, den gången datortomografi och skelettscint innan. Kontroll ett år efter operation. Och mitt i semestertider…

Nu ska jag ta tag i ”läxan” till rally-lydnadskursen: att rita en bana med c:a 15 skyltar. Rally-vaddå undrar den vetgirige. Jo, rally-lydnad är en hundsport med fokus på lydnad.