Sommarnöjen

Äntligen regn! Första kvällen sedan värmeböljan började som jag inte har behövt gå ut och vattna. Hittills har semestern varit riktigt soft. Man orkar inte göra många knop när det är så varmt. Sommarnöjen dagtid är bl.a. att sitta i skuggan av en parasoll och läsa en bok (snart klar med första semesterboken), gå korta promenader med en varm Wilma och en vattenflaska, och kratta björklöv från gräsmattan! Det är så torrt och blåsigt att gula löv dagligen faller från björkarna.

Ett sommarnöje kvällstid är att få ordning på min webbshop som jag ännu inte har lanserat. Men nu är det nära. Länge försökte jag få ordning på en e-handelsplugin till WordPress, men det blev onödogt krånlig hantering för min enkla shop, och det var stökig kod att ta sig igenom för att lyckas fixa utseendet. Härom dagen övergav jag tanken på att använda en e-handelsplugin, och istället använda mig av några andra features i och plugins till WordPress för att få ihop en egen shop enligt mitt huvud. Hittills har jag använt mig av följande:

Ett tredje sommarnöje är att göra smycken. Naturligtvis. Det blir mycket koppar och plexiglas. Koppar är kul eftersom man kan leka med olika form av patinering av ytan. Här kommer några bilder på smycken som jag fotogtaferade idag [bilderna är flyttade], och så några aktuella bilder på Wilma. Som har lärt sig fånga en frisbee i luften.

Dagens Etsy-favorit: Trash AlLa Mode