Mycket nytt för Wilma

I helgen var vi ute på Södermöja där vänner till oss har en fastighet. För Wilmas del blev det premiär för både skärgårdsbåt och jolle. Det gick hur bra som helst. Jag hade henne i famnen när vi åkte över till Berg på Möja med jollen för att handla mat.

På Södermöja hittade Wilma en ny kompis, en liten tik av rasen Japanese Chin som var mycket, mycket leksugen. Hennes sätt att leka var att brottas, det trodde man kanske inte när man såg den väna varelsen, och hennes matte var så rädd att Wilma skulle bita henne! Ingen fara alls.

Igår tog vi en tur till golfbanan (Norråva) för att öva lite på rangen. Jag har inte rört en golfklubba på snart två år. Tog med mig en järnnia och en träklubba bara för att testa om jag kunde slå med lymfödem och så. Inga problem! Skönt. Då vågar jag ge mig ut på en runda. Även om Wilma har varit till Norråva tidigare för att bada på stranden, så var det här första gången som vi försökte vänja henne vid golf. Hon skällde vid rangen så jag gick därifrån med henne ganska omedelbart. Kanske inte blir så lätt det där med att kunna ha med Wilma på banan… Grannen har sagt att de gärna passar Wilma om vi vill åka och golfa, kanske ska utnyttja det erbjudandet istället.