Om hundar och katter

Grannen har en katt, Missy, som påminner väldigt mycket om katten Gustaf. Hon är stor, gulorange i pälsen, lat och retas konstant med Wilma (Ådi). Hon sitter gärna utanför vårt stängsel och bara tittar på den dumma hunden som inte kommer någon vart. Så när Wilma får syn på henne och börjar skälla och springa längs med stängslet så gårhon lugnt därifrån. Det är tydligen lika kul varje gång, men jobbigt för oss som måste få tyst på en uppskruvad terrier. Hittade den här informationsgrafiken med lite fakta om katter och hundar.

Cats vs Dogs


  1. Ha ha. Denna vill jag kopiera. Nina

  2. Det går bra att kopiera den, jag har länkat in den från en annan sida på webben.


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42