Fyrtio plus 2

Nu har jag hunnit bli fyrtio år och två dagar. Är det fyrtio plus? I lördags var det den stora dagen, och vi firade med grillkalas på en varm och solig altan. Som framgår av följande bild så är det inte alls så dumt att fylla jämt om man älskar blommor:

Utöver blommor fick jag ett flertal presentkort på några av mina favoritbutiker: Konrad Wahlström och Clas Ohlson. Nu ska jag skaffa verktyg för att kunna göra ringar, och även skaffa silver till de projekt som jag tar tag i nu när silversmidet börjar igen den 4:e september.

Idag var jag på återbesök hos onkologen på Radiumhemmet. Första besöket efter de undersökningar som gjordes efter avslutad Herceptin-behandling. Jag fick alltså svar på både datortomografi och skelettscintigrafi, samt blodprov. Allt såg bra ut! Läkaren tyckte att jag nu kan betrakta mig som frisk. Det är förvisso inte samma sak som att blåsa faran över, men ändå en mentalt viktig milstolpe.

Nästa återbesök blir c:a i februari, då bara med blodprov. Datortomografi kanske blir aktuellt igen framåt nästa sommar. Jag kan nu också plocka ut venporten. Det gör de på Karolinska, jag ska bara ringa när jag har bestämt mig. Rekonstruktion kan bli av nästa höst, onkologen skulle ordna så att jag får remiss för det.


  1. GRATTIS ! Till allt…Skönt att höra.
    Under ett halvår så har 4 st i min vänkrets drabbats av skiten så det är så skönt o höra att allt kan gå bra.
    Ha det gott!
    Kram Cisconis


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42