Ihe + Pe på biblioteket

Kan inte förstå varför jag inte tänkt på det tidigare! Jag jobbar ju jättenära Stockholms Stadsbibliotek, och där måste man väl hitta några bra böcker om silversmide? Gjorde en räd idag på lunchen, skaffade nytt lånekort (mitt gamla hade gått ut, hur länge sedan lånade jag egentligen???), och kom därifrån med bokkassen full. Fyra böcker kändes värda att låna. Jag fick leta på två olika hyllor i två olika salar, Ihe (konsthantverk i metall) och Pe (metallindustri? minns inte). Kursen börjar igen om en dryg vecka, tänkte vara lite påläst och komma på bra läroprojekt att bita i.


  1. HIttade förklaring på Pe:
    Metallbearbetning och metallindustri 🙂


Warning: Undefined variable $trackback in /home/dahlinst/curlygirl.se/wp-content/themes/responsive_2012/comments.php on line 42