Det är Facebooks fel…

Sedan jag började hänga på Facebook lite mer regelbundet har det blivit ännu mindre bloggande. Om det är så att jag fortfarande har några ”trogna” läsare, sök efter Maria Dahlin på Facebook istället och bli vän där så kan du hålla dig uppdaterad ;-). Tänkte i alla fall publicera några bilder från mina timmar i verkstan och smedjan. Silversmideskursen fortsätter, tre gånger kvar nu.

Jag glömde skriva här efter att jag hade träffat platikkirurgen härom veckan. har i alla fall satt upp mig på väntelista för operation av typen bröstrekontruktion med vävnad från ryggen. Den enklaste formen av rekonstruktion, med enbart expanderprotes, är inte lämplig när man är strålbehandlad. Tidigast i juni, men troligtvis efter sommaren. Det blir c:a 4-5 dagar på sjukhus (mer sårvätska att dränera) och c:a 6 veckor sjukskrivning. Sedan sjukgymnastik igen. Nu när både rörligheten och känseln börjar bli ok är det dags att börja om. Men men, det finns uppenbara fördelar med att slippa extern protes.

Har förresten bytt gym till F&S inne i stan, första gången igår på spinn bergspass 75 minuter. Och jag duschade på plats, för långt att åka hem å duscha som jag har gjort när jag tränat på Värmdö. Gjorde det helt ogenerat, men det var nog ändå ingen som la märke till att jag ser lite annorlunda ut på framsidan…