Curlingmatte strikes again

Varje morgon undrar de väl på dagiset i närheten hur det kan komma sig att det är så många snöklumpar på parkeringen trots att det är plogat? Oss emellan så är det bara Wilma och jag som har varit där på vår kvällslek. Nu när det är snö, massor med snö, så kan det vara så att kvälls-kissrundan är dagens bästa promenad. Wilma kan inte komma ut fort nog när det är dags, och sedan drar hon så mycket hon bara kan fram till lekplatsen (m a o dagisparkeringen). Ikväll hade jag tänkt att det inte skulle bli någon lek, är lite förkyld och ville in igen snabbt, men vem kan motstå en så glad och uppspelt liten terrier?

Nu är det i alla fall en trött och nöjd Wilma som håller på och tvättar sig i korgen intill mitt skrivbord.

På Spotify just nu, skön retrotrip:

[spotify:track:0gcevP3bmAYUg0KVYcbnmy]