Dagens morgonblogg

Först några ord om bussen jag sitter på. De här nya SL-bussarna har alldeles för höga säten! Som vuxen människa vill jag inte behöva dingla med benen. Och så halkar man framåt i sätet. Så, nog gnäll.
Nu börjar det närma sig bröstrekonstruktionen. Troligtvis blir det i slutet av november. Jag satte upp mig på väntelistan i slutet av augusti, och det är tre månaders vårdgaranti. Har inte fått kallelsen ännu, men skulle inte förvåna mig om den kommer i veckan. Ska bli jätteskönt att få det gjort, av flera anledningar. På jobbet är det svårt att sätta mig på nytt uppdrag när inget vet exakt när jag ska vara borta. Mina protes-bh börjar bli slitna, men jag vill inte köpa nya, de är så dyra. Och proteserna är lite för små nu, det gick inte så lätt att hålla vikten eftersom jag hade gått ner p g a sjukdom.
Väntar också fortfarande på kallelse för att ta bort venporten. Har stått på den väntelistan i över ett år nu. Men ärligt talat tänker jag nästan aldrig på den. Ok, den är lite i vägen om jag behöver klia mig i det området, men det är nog det enda.