Bara en vecka kvar nu

Av den tid jag tänker vara hemma, alltså. Igår var det tre veckor sedan operationen, och då var det dags att utöka sjukgymnastiken så att jag börjar sträcka det opererade området. Inte alls lika motigt som sjukgymnastiken efter mastektomin. Den här sista veckan kommer att vara rena semestern. Nu är det inte så mycket fel på arbetsförmågan, men läkningen skulle väl inte direkt främjas av att sitta framför en dator hela dagen. Bättre att gå långa promenader, leka med Wilma, göra sjukgymnastik, och kunna vila när det behövs.

I nästa vecka har jag bokat in några aktiviteter, lika bra att passa på när jag är ledig. Ska klippa håret, gå på möbelmässan (vann en fribiljett av Kinnarps via Facebook), träffa hälsorådgivare på Itrim och komma igång med lite strukturerad viktminskning, och även ta en After Work med gamla kollegor.

Ny kropp 2012

Just precis, i år tänkte jag skaffa mig en ny kropp. Första steget var ett nytt bröst. Sen tänkte jag ta mig ner från BMI 26 till ungefär BMI 22. För mig innebär det c:a 10 kilo. Och jag behöver göra det inom ett halvår, sen plockar de bort ventilen på expanderprotesen, och då måste jag ha nått min nya vikt så att bröststorleken kan slutregleras. Det innebär också att jag framöver inte bör förändra min vikt i någon större utsträckning. Därför ska jag nu börja gå på Itrim. Har hört flera bra omdömen från andra som har gått där.

Uppdateringar på bloggen

Nu när jag är hemma på dagarna har jag haft tid att kolla närmare på jQuery Mobile, och har gjort en första version av en mall för bloggen anpassad för mobiltelefoner, men som också fungerar på större skärmar med högre upplösningar. Kolla in mobilmallen här!