En vadderad bh utan byglar, tack!

Många olika grejer idag. Började med återbesök hos sjukgymnasten på Karolinska. Rörligheten är bra, och jag fick ett mer omfattande sjukgymnastikprogram med bl.a. gummiband att göra c:a tre gånger per vecka.

Därefter återbesök på kirurgavdelningen för påfyllnad av protesen, den första av två. Jag har också fått utslag av klistret på kirurgtejpen, så nu ska jag gå utan tejp i några veckor tills det röda har lagt sig, och därefter tejpa igen fast inte hela tiden.

Nästa anhalt var jobbet. Bara halvdag, men full fart direkt, och nu är jag jättetrött. Det beror nog även på att jag idag började min diet, och har ätit mindre än jag är van vid. Lär ta några dagar innan det känns ok.

Efter jobbet begav jag mig till Åhléns City för att köpa en ny bh. Jag behöver inte använda sport-bh, däremot får det inte vara med bygel tills vidare. Jag ville dessutom ha en vadderad bh så att det blir jämnare yta. Av alla hundratals bh på Åhléns fanns det endast två modeller som var vadderade och utan bygel. Ingen större efterfrågan antar jag. Tack och lov var den ena modellen bra, dessutom finns den i både svart och vitt.